Restaurant Timothy Goffin

In het restaurant van Timothy Goffin, dat zijn naam draagt, is het  smaak waar het om draait. Timothy is gepassioneerd door smaakcombinaties waarin hij een expressie van zichzelf tracht te leggen. Hier worden topproducten inventief verwerkt tot verfijnde gerechten  met altijd dat ene doel voor ogen, een verrassende combinatie van smaken (zuur, bitter, zout) op je bord brengen. In zijn  vorig jaar geopende restaurant bereidt hij vernieuwende  gerechten op basis van dagverse seizoensgebonden producten.

In 2010 kon Timothy Goffin zijn lang gekoesterde droom waarmaken, een eigen restaurant. Samen met zijn echtgenote Valerie baat hij nu een gezellige huiskamerrestaurant uit. Timothy  is gepassioneerd door smaken. Zijn gasten verwennen met gerechten die verrassen door hun combinatie van smaken dat is waarvoor hij het doet. Tijdens zijn nu reeds 20-jarige carrière werkte Timothy in een aantal toprestaurants.  Hij begon zijn loopbaan bij “De Karmeliet”  werkte daarna in o.a. de “Sans Cravatte”, “De Gouden Haerynck”,.... Net voor hij het restaurant startte, kookte hij als privékok voor een grootindustrieel.