MENU

POP-UP Menu vlees € 70

Tomaat met bouilliesalade, huisgemaakte paté
tête de veau “en tortue”, Americain preparé,
zuurdesembrood, pickles

Pelé Royal
béarnaise of peperroomsaus, slaatje en verse frietjes
OF
Fazant fine champagne

Dessert of Irish coffee

Kazen verzorgd door kaasaffineurs Van Tricht
€ 15

POP-UP MENU VIS € 70

Huisgerookte zalm, tomaat garnaal, gekonfijte makreel
met kruidenolie, goujonette met tartare

Moot van kabeljauw
béarnaise of peperroomsaus, slaatje en verse frietjes

Dessert of Irish coffee

Kazen verzorgd door kaasaffineurs Van Tricht
€ 15

POP-UP MENU VEGETARISCH € 70

Gevulde tomaat met jonge aardappelsalade en
boontjes, champignon à la grecque met stracciatella,
salade van gekonfijte groentjes, jus van tomaat en
meloen

Veggieburger op basis van champignons,
béarnaise of peperroomsaus, slaatje en verse frietjes

Dessert of Irish coffee

Kazen verzorgd door kaasaffineurs Van Tricht
€ 15

AFHAALMENU KERST 4 GANGEN € 100

Rilette van everzwijn en ganzenlever, ketchup van geuze en een salade van rapen

Gebakken kreeft, cannelloni van ragout van de kreeft en spitskool

Fazant fine champagne, groene kool, ravioli van de boutjes, crème van gerookte knolselder

Peer, chocolade, gember en amandel

Bestellen kan tot vrijdag 19 december 2025.
Afhalen en betalen op 24 december tussen 10u en 12u in
Hotel Lodewijk van Male, Maalse steenweg 488, 8310 SINT-KRUIS