POP-UP Menu vlees € 70
Tomaat met bouilliesalade, huisgemaakte paté
tête de veau “en tortue”, Americain preparé,
zuurdesembrood, pickles
Pelé Royal
béarnaise of peperroomsaus, slaatje en verse frietjes
OF
Fazant fine champagne
Dessert of Irish coffee
Kazen verzorgd door kaasaffineurs Van Tricht
€ 15
POP-UP MENU VIS € 70
Huisgerookte zalm, tomaat garnaal, gekonfijte makreel
met kruidenolie, goujonette met tartare
Moot van kabeljauw
béarnaise of peperroomsaus, slaatje en verse frietjes
Dessert of Irish coffee
Kazen verzorgd door kaasaffineurs Van Tricht
€ 15
POP-UP MENU VEGETARISCH € 70
Gevulde tomaat met jonge aardappelsalade en
boontjes, champignon à la grecque met stracciatella,
salade van gekonfijte groentjes, jus van tomaat en
meloen
Veggieburger op basis van champignons,
béarnaise of peperroomsaus, slaatje en verse frietjes
Dessert of Irish coffee
Kazen verzorgd door kaasaffineurs Van Tricht
€ 15
AFHAALMENU KERST 4 GANGEN € 100
Rilette van everzwijn en ganzenlever, ketchup van geuze en een salade van rapen
Gebakken kreeft, cannelloni van ragout van de kreeft en spitskool
Fazant fine champagne, groene kool, ravioli van de boutjes, crème van gerookte knolselder
Peer, chocolade, gember en amandel
Bestellen kan tot vrijdag 19 december 2025.
Afhalen en betalen op 24 december tussen 10u en 12u in
Hotel Lodewijk van Male, Maalse steenweg 488, 8310 SINT-KRUIS