MENU

MENU 3 GANGEN € 75 ( niet verkrijgbaar 's avonds )

gravelax van zalm
tomaat, burrata, basilicum

dunne lende Hereford
gerookte look, ansjovis, sla, parmezaan

perzik
geuze 3 fonteinen, ravioli met ricotta en citrus
OF
kazen verzorgd door
kaasaffineurs Van Tricht € 15

bijpassende wijnen €30
bob wijn € 18
bijpassende sappen €20

MENU 4 GANGEN € 100

gravelax van zalm
tomaat, burrata, basilicum

kabeljauw
bouchot mossel, venkel, karnemelk
Royal Belgian caviar platinum 10gr +€ 30

dunne lende Hereford
gerookte look, ansjovis, sla, parmezaan

perzik
geuze 3 fonteinen, ravioli met ricotta en citrus
OF
kazen verzorgd door
kaasaffineurs Van Tricht € 15

bijpassende wijnen €45
bob wijn € 27
bijpassende sappen €30

MENU 5 GANGEN € 120

gravelax van zalm
tomaat, burrata, basilicum

kabeljauw
bouchot mossel, venkel, karnemelk
Royal Belgian caviar platinum 10gr +€ 30

kalfszwezerik
hanenkam, erwt, sherry

dunne lende Hereford
gerookte look, ansjovis, sla, parmezaan

perzik
geuze 3 fonteinen, ravioli met ricotta en citrus
OF
kazen verzorgd door
kaasaffineurs Van Tricht € 15

bijpassende wijnen €60
bob wijn € 36
bijpassende sappen €40

MENU 6 GANGEN € 130

gravelax van zalm
tomaat, burrata, basilicum

kabeljauw
bouchot mossel, venkel, karnemelk
Royal Belgian caviar platinum 10gr +€ 30

kalfszwezerik
hanenkam, erwt, sherry

dunne lende Limousin
gerookte look, ansjovis, sla, parmezaan

abrikoos
amandel, calippo
OF
kazen verzorgd door
kaasaffineurs Van Tricht € 15

perzik
geuze 3 fonteinen, ravioli met ricotta en citrus

bijpassende wijnen € 70
bob wijn € 45
bijpassende sappen €50

Onze prijzen zijn onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.
In geval van veranderingen aan het menu kan een meerprijs aangerekend worden.
Wij houden graag rekening met de volgende allergieën ( schaal- en schelpdieren, noten, gluten en lactose. ), maar deze dienen vermeld te worden bij de reservatie, anders kunnen we er spijtig genoeg geen rekening mee houden.
Alvast bedankt.

Op vrijdagavond en zaterdagavond en de avond voor een feestdag serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu.