MENU

LUNCH € 50

voorgerecht – hoofdgerecht – dessert
enkel ‘s middags en per tafel

MENU 3 GANGEN € 60

gemarineerde tomaat 
gezouten framboos / vanilleolie / ganache van dragon

baluchon van patrijs
andijvie / eekhoorntjesbrood / jus van patrijs

peer
beurre noisette / Luikse siroop / zoethout / koffie

kaasassortiment ipv dessert € 15

bijpassende wijnen €20
bijpassende sappen €15

MENU 4 GANGEN € 75

gemarineerde tomaat 
gezouten framboos / vanilleolie / ganache van dragon

tarbot
courgette / gebrande citroen / algen / beurre blanc
Royal belgian caviar Platinum 10gram € 30

baluchon van patrijs
andijvie / eekhoorntjesbrood / jus van patrijs

peer
beurre noisette / Luikse siroop / zoethout / koffie

kaasassortiment ipv dessert € 15

bijpassende wijnen €30
bijpassende sappen €25

MENU 5 GANGEN € 90

gemarineerde tomaat 
gezouten framboos / vanilleolie / ganache van dragon

langoustine
witlof / jus van gebakken groenten, vadouvan

tarbot
courgette / gebrande citroen / algen / beurre blanc
Royal belgian caviar Platinum 10gram € 30

baluchon van patrijs
andijvie / eekhoorntjesbrood / jus van patrijs

peer
beurre noisette / Luikse siroop / zoethout / koffie

kaasassortiment ipv dessert € 15

bijpassende wijnen €40
bijpassende sappen €35

MENU 6 GANGEN € 105

gemarineerde tomaat 
gezouten framboos / vanilleolie / ganache van dragon

tarbot
courgette / gebrande citroen / algen / beurre blanc
Royal belgian caviar Platinum 10gram € 30

langoustine
witlof / jus van gebakken groenten, vadouvan

baluchon van patrijs
andijvie / eekhoorntjesbrood / jus van patrijs

camenbert
in huis geaffineerd met calvados en appel

peer
beurre noisette / Luikse siroop / zoethout / koffie

bijpassende wijnen €50
bijpassende sappen €45

EINDEJAARSMENU

Bestellen voor Kerst tot donderdag 16/12 – afhalen op vrijdag 24/12 tussen 10u en 12u.
Bestellen voor Nieuw tot donderdag 23/12 – afhalen op vrijdag 31/12 tussen 10u en 12u.

 

Graag uw bestellingen via 050687788 of info@timothygoffin.be.

 

Hapjes
coquille | tom kha kai | gemarineerde groentjes € 7
oester fine champagne € 7
hammousse met zijn krokantjes 150gr € 10

 

Menu 4 gangen € 80 
garnaal | crème van broccoli | haringeitjes (met Belgische kaviaar 10 gr +€30)
gepocheerde tarbot | risotto | Zeeuwse mossel | jus van venkel
fazant fine champagne | ravioli van de boutjes | ganzenlever | knolselder | truffel
crémeux van speculoos|  chocolade | crumble van zoethout | vinaigrette van sinaas

 

Menu 5 gangen € 90
garnaal | crème van broccoli | haringeitjes (met Belgische kaviaar 10 gr +€30)
1/2 kreeft belle vue | slaatje | Thaise vinaigrette
gepocheerde tarbot | risotto | Zeeuwse mossel | jus van venkel
fazant fine champagne | ravioli van de boutjes | ganzenlever | knolselder | truffel
crémeux van speculoos|  chocolade | crumble van zoethout | vinaigrette van sinaas

 

Extra’s
Extra kaasbordje (5 soorten) € 15
Zuurdesembrood 800 gram € 7

Cadeaubonnen met vervaldatum 2019-2020 worden verlengd tot 31 december 2021.

In geval van veranderingen aan het menu kan een meerprijs aangerekend worden.  Wij houden graag rekening met uw allergieën, maar deze dienen vermeld te worden bij de reservatie, anders kunnen we er spijtig genoeg geen rekening mee houden.  Alvast bedankt.

Menu 5 en 6 gangen worden geserveerd tot 13u ‘s middags.
Op vrijdagavond serveren wij enkel het 5 en 6 gangen menu.