MENU

MENU 3 GANGEN € 75 ( niet verkrijgbaar 's avonds )

gravelax van zalm
tomaat, burrata, basilicum

1/2 patrijs
pompoen, walnoot, stro aardappel, jus van patrijs

perzik
geuze 3 fonteinen, ravioli met ricotta en citrus
OF
kazen verzorgd door
kaasaffineurs Van Tricht € 15

bijpassende wijnen €30
bob wijn € 18
bijpassende sappen €20

MENU 4 GANGEN € 100

gravelax van zalm
tomaat, burrata, basilicum

kabeljauw
bouchot mossel, venkel, karnemelk
Royal Belgian caviar platinum 10gr +€ 30

1/2 patrijs
pompoen, walnoot, stro aardappel, jus van patrijs

perzik
geuze 3 fonteinen, ravioli met ricotta en citrus
OF
kazen verzorgd door
kaasaffineurs Van Tricht € 15

bijpassende wijnen €45
bob wijn € 27
bijpassende sappen €30

MENU 5 GANGEN € 120

gravelax van zalm
tomaat, burrata, basilicum

kabeljauw
bouchot mossel, venkel, karnemelk
Royal Belgian caviar platinum 10gr +€ 30

kalfszwezerik
hanenkam, erwt, sherry

1/2 patrijs
pompoen, walnoot, stro aardappel, jus van patrijs

perzik
geuze 3 fonteinen, ravioli met ricotta en citrus
OF
kazen verzorgd door
kaasaffineurs Van Tricht € 15

bijpassende wijnen €60
bob wijn € 36
bijpassende sappen €40

MENU 6 GANGEN € 130

gravelax van zalm
tomaat, burrata, basilicum

kabeljauw
bouchot mossel, venkel, karnemelk
Royal Belgian caviar platinum 10gr +€ 30

kalfszwezerik
hanenkam, erwt, sherry

1/2 patrijs
pompoen, walnoot, stro aardappel, jus van patrijs

abrikoos
amandel, calippo
OF
kazen verzorgd door
kaasaffineurs Van Tricht € 15

perzik
geuze 3 fonteinen, ravioli met ricotta en citrus

bijpassende wijnen € 70
bob wijn € 45
bijpassende sappen €50

Onze prijzen zijn onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.
In geval van veranderingen aan het menu kan een meerprijs aangerekend worden.
Wij houden graag rekening met de volgende allergieën ( schaal- en schelpdieren, noten, gluten en lactose. ), maar deze dienen vermeld te worden bij de reservatie, anders kunnen we er spijtig genoeg geen rekening mee houden.
Alvast bedankt.

Op vrijdagavond en zaterdagavond ( 2 zaterdagen open per maand ) en de avond voor een feestdag serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu.