MENU 3 GANGEN € 75 ( niet verkrijgbaar 's avonds )
gravelax van zalm
tomaat, burrata, basilicum
Royal Belgian caviar platinum 10gr +€ 30
dunne lende Limousin
gerookte look, ansjovis, sla, parmezaan
kers
kers, kers
OF
kazen verzorgd door
kaasaffineurs Van Tricht € 15
bijpassende wijnen €30
bob wijn € 18
bijpassende sappen €20
MENU 4 GANGEN € 100
gravelax van zalm
tomaat, burrata, basilicum
Royal Belgian caviar platinum 10gr +€ 30
kabeljauw
bouchot mossel, venkel, karnemelk
dunne lende Limousin
gerookte look, ansjovis, sla, parmezaan
kers
kers, kers
OF
kazen verzorgd door
kaasaffineurs Van Tricht € 15
bijpassende wijnen €45
bob wijn € 27
bijpassende sappen €30
MENU 5 GANGEN € 120
gravelax van zalm
tomaat, burrata, basilicum
Royal Belgian caviar platinum 10gr +€ 30
kabeljauw
bouchot mossel, venkel, karnemelk
kalfszwezerik
morilles, erwt, sherry
dunne lende Limousin
gerookte look, ansjovis, sla, parmezaan
kers
kers, kers
OF
kazen verzorgd door
kaasaffineurs Van Tricht € 15
bijpassende wijnen €60
bob wijn € 36
bijpassende sappen €40
MENU 6 GANGEN € 130
gravelax van zalm
tomaat, burrata, basilicum
Royal Belgian caviar platinum 10gr +€ 30
kabeljauw
bouchot mossel, venkel, karnemelk
kalfszwezerik
morilles, erwt, sherry
dunne lende Limousin
gerookte look, ansjovis, sla, parmezaan
chocolade
caramel, Baileys, hazelnoot
OF
kazen verzorgd door
kaasaffineurs Van Tricht € 15
kers
kers, kers
bijpassende wijnen € 70
bob wijn € 45
bijpassende sappen €50
Onze prijzen zijn onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.
In geval van veranderingen aan het menu kan een meerprijs aangerekend worden.
Wij houden graag rekening met de volgende allergieën ( schaal- en schelpdieren, noten, gluten en lactose. ), maar deze dienen vermeld te worden bij de reservatie, anders kunnen we er spijtig genoeg geen rekening mee houden.
Alvast bedankt.
Op vrijdagavond en zaterdagavond en de avond voor een feestdag serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu.