MENU

LUNCH € 50

voorgerecht – hoofdgerecht – dessert
enkel ‘s middags en per tafel

MENU 3 GANGEN € 60

Gemarineerde tomaat 
gezouten framboos / vanilleolie / ganache van dragon

Zomerree
braambes / ravioli van rode biet

Abrikoos
karamel / hazelnoot

kaasassortiment ipv dessert € 15

bijpassende wijnen €20
bijpassende sappen €15

MENU 4 GANGEN € 75

Gemarineerde tomaat 
gezouten framboos / vanilleolie / ganache van dragon

Tarbot
courgette / gebrande citroen / algen / beurre blanc
Royal belgian caviar Platinum 10gram € 30

Zomerree
braambes / ravioli van rode biet

Abrikoos
karamel / hazelnoot

kaasassortiment ipv dessert € 15

bijpassende wijnen €30
bijpassende sappen €25

MENU 5 GANGEN € 90

Gemarineerde tomaat 
gezouten framboos / vanilleolie / ganache van dragon

Tarbot
courgette / gebrande citroen / algen / beurre blanc
Royal belgian caviar Platinum 10gram € 30

Geroosterde langoustine
puree van bouillabaisse / maïs / ingelegde enoki

Zomerree
braambes / ravioli van rode biet

Abrikoos
karamel / hazelnoot

kaasassortiment ipv dessert € 15

bijpassende wijnen €40
bijpassende sappen €35

MENU 6 GANGEN € 105

Gemarineerde tomaat 
gezouten framboos / vanilleolie / ganache van dragon

Tarbot
courgette / gebrande citroen / algen / beurre blanc
Royal belgian caviar Platinum 10gram € 30

Geroosterde langoustine
puree van bouillabaisse / maïs / ingelegde enoki

Zomerree
braambes / ravioli van rode biet

Camenbert
in huis geaffineerd met calvados en appel

Abrikoos
karamel / hazelnoot

bijpassende wijnen €50
bijpassende sappen €45

Cadeaubonnen met vervaldatum 2020 worden verlengd tot 31 december 2021.

In geval van veranderingen aan het menu kan een meerprijs aangerekend worden.  Wij houden graag rekening met uw allergieën, maar deze dienen vermeld te worden bij de reservatie, anders kunnen we er spijtig genoeg geen rekening mee houden.  Alvast bedankt.

Menu 5 en 6 gangen worden geserveerd tot 13u ‘s middags.
Op vrijdagavond serveren wij enkel het 5 en 6 gangen menu.